Wij zorgen voor u

ZNA Jan Palfijn

ZNA Jan Palfijn is een sterk uitgebouwd algemeen ziekenhuis. Een dynamisch multidisciplinair team staat 24 u op 24 ter beschikking van de patiënt om hem een kwaliteitsvolle verzorging te verlenen. Ondersteunende diensten dragen bij tot de realisatie van een efficiënte dienstverlening.

ZNA Jan Palfijn staat aan de spits in de behandeling van reumatologische aandoeningen. Voor de behandeling van prostaatkanker geniet ZNA Jan Palfijn Belgische erkenning als gespecialiseerd centrum voor inwendige bestraling (brachytherapie). Inzake orthopedische aandoeningen speelt ZNA Jan Palfijn een voortrekkersrol met de creatie van een multidisciplinaire joint care (heup- en knieprothesen). Een team van gespecialiseerde vaatheelkundigen is ook actief in dit ziekenhuis. Zij kunnen beschikken over de meest toekomstgerichte apparatuur om ook complexe vaatheelkundige ingrepen te realiseren.

ZNA Jan Palfijn heeft ook een gespecialiseerde en multidisciplinaire borstkliniek voor de behandeling van borstkanker.

In de rugkliniek, worden de competenties van zowel orthopedie, orthopedische chirurgie, fysiotherapie en reumatologie op elkaar afgestemd.

De materniteit en pediatrie van ZNA Jan Palfijn zijn recent volledig vernieuwd en het ziekenhuis beschikt over een volledig vernieuwd operatiekwartier met de laatste technische snufjes en een aparte ontwaakruimte voor kinderen.

Een afdeling spoedgevallen met MUG beantwoordt aan een duidelijke nood in het noorden van Antwerpen.

ZNA Jan Palfijn biedt een sterk ontwikkelde ambulante zorgverlening dankzij een uitgebreid aanbod aan raadplegingen, met o.m. chirurgische en oncologische zorgen. Het diabetesteam werkt nauw samen met psychologen, podologen en sociaal verpleegkundigen.

De afdeling geriatrie werkt intensief samen met de diensten fysiotherapie, logopedie en ergotherapie.

Contactgegevens ZNA Jan Palfijn

Lange Bremstraat 70
2170 Merksem

Raadpleging: 03 640 20 20
Algemeen: 03 640 21 11

Dienst Labo/bloedafname

Openingsuren:


maandag tem vrijdag
van 08.00 u. tot 18.00 u.

zaterdag, zon-en feestdagen gesloten.
Raadpleging per dienst
Belangrijk!

Raadplegingen kan je ook rechtstreeks met de dienst afspreken:

  • Oogheelkunde:
    03 640 27 82