Wij zorgen voor u

ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg

Het ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg is actief op verschillende locaties binnen Antwerpen:

  • In het ZNA Psychatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in de Pothoekstraat zijn psychosezorg, verslavingszorg en langdurige zorg ondergebracht.

  • Op campus ZNA Sint-Erasmus kan men terecht voor een psychiatrische spoedinterventie (de dienst EPSI) en vindt men ook de Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ).

    Hier is ook een Mobiel Crisis Team Antwerpen (MCTA) opgericht. Het mobiel team biedt zorg aan huis bij patiënten in een psychiatrische crisissituatie. Dit is pionierswerk in Vlaanderen.

  • Daarnaast bestaan er ook verschillende residentiële woonvormen: ZNA Psychiatrisch Verzorgingstehuis ZNA Hoge Beuken (30 plaatsen), Beschut Wonen (108 plaatsen).
Contactgegevens ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg

Lange Beeldekensstraat 267 - Onthaal en ingang langs de Pothoekstraat 109
2060 Antwerpen

Raadpleging: 03 217 77 51
Algemeen: 03 217 77 50

Aanmelden in het ziekenhuis

Heb je nood aan psychiatrische zorg, dan kan je te allen tijde bij ZNA terecht.

Lees hier hoe en wanneer je je kan aanmelden.

 

Inhuldiging

Op 25  september 2014 heeft Minister Vandeurzen, Vlaams Minister van Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, het nieuwe ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg ingehuldigd.

Het ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg is compleet gerenoveerd en uitgebreid. Het gebouw werd omgevormd tot een ruimte die aangepast is aan de moderne psychiatrie. 

Lees er meer over in het persbericht.