Doe mee met de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheidszorg

Contact met anderen: dat hebben we het voorbije jaar veel te hard moeten missen. Daarom organiseert ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg van 1 tot 10 oktober activiteiten rond ontmoeting en sociale verbondenheid. De activiteiten kaderen in de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.

Luisterverhalen van patiënten

Vier patiënten van het psychiatrisch ziekenhuis vertelden hun verhaal aan radiomaker Wederik De Backer. Het resultaat zijn vier mooie luisterverhalen.

Verspreid door de stad vind je kleurrijke stickers met QR-codes. Scan de codes om de verhalen te beluisteren, al wandelend of rustig zittend op een bankje. Of beluister ze hier online.

 

Beluister het verhaal ‘Theater’

 

Beluister het verhaal ‘Vogels’

 

Beluister het verhaal ‘Bom’

 

 

Beluister het verhaal ‘Kans Pakken’

 

Laat je langs de verhalen gidsen

Doe je de wandeling langs de verhalen liever onder begeleiding? Schrijf je dan hier in voor de gegidste tour of mail naar [email protected].

Vraag-maar-raak-bank

Op zaterdag 9 oktober gaan professionals en ervaringsdeskundigen uit de geestelijke gezondheidszorg met jou in gesprek. Kom zitten op de vraag-maar-raak-bank op het Operaplein tussen 10 en 16 uur voor een verrijkende babbel over geestelijke gezondheid.

Meer info

Theatervoorstelling

Fan van theater? Medewerkers en patiënten van ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg werkten samen aan een interactieve theatervoorstelling voor patiënten en medewerkers.

 

Kom op 8 en 9 oktober langs voor een magische mix van verbinding, spel en fantasie.

Schrijf je hier in.

Meer info

Praktisch

Vrijdag 8 oktober om 19 uur
Zaterdag 9 oktober om 14 uur

ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg
Pothoekstraat 109
2060 Antwerpen

 

 

 

Laatste update op: 21-09-2021