Stuivenberg-site moeilijker bereikbaar

09/05/2022

Tot en met augustus vinden er werken plaats aan de Schijnpoort. Ter hoogte van het Sportpaleis zal in beide richtingen slechts één rijstrook van de Schijnpoortweg open zijn. Ook op de Bisschoppenhoflaan vinden deze zomer in het kader van de Oosterweelverbinding werken plaats. De volledige voorbereidende werken zullen tot eind 2023 duren en voor mogelijke hinder zorgen richting ZNA Stuivenberg en ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg.

  • 9 mei tot juni 2022: hinder op de Schijnpoortweg ter hoogte van het Sportpaleis. In beide richtingen is slechts één rijstrook beschikbaar.
  • Augustus 2022: sterke hinder op de Bisschoppenhoflaan. Het verkeer rijdt over twee rijstroken in plaats van drie aan het kruispunt Bisschoppenhoflaan – Schijnpoortweg. 
  • Augustus 2022 tot eind 2023: het Ringfietspad tussen Ten Eekhovelei en Turnhoutsebaan is afgesloten. Fietsers rijden om via de Noordersingel. 

Wie met de auto naar de Stuivenberg-site komt, zal daardoor langer onderweg zijn. Lees meer over de bereikbaarheid van ZNA Stuivenberg en ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg.

Laatste update op: 21-09-2022