Symptomen van het coronavirus? Wat nu?

21/03/2020
Vul onze online vragenlijst in en ontvang advies van onze artsen en de te ondernemen acties.

Om alle patiënten die mogelijk besmet zijn met het coronavirus optimaal te begeleiden, hebben een aantal artsen van ZNA een online zorgpad opgesteld.

En we delen dat graag met jou.
 

Dit zorgpad zal jou, op basis van de symptomen die je in de vragenlijsten invult, een inschatting geven van de kans dat je besmet bent met het coronavirus en wat dan de vervolgstappen zijn. Hierbij respecteren uiteraard de richtlijnen van de overheid.

Je kan best eerst gebruikmaken van dit online zorgpad voor je contact opneemt met de huisarts of met het dichtsbijzijnde ziekenhuis.

Werk je in de zorgsector?

We hielden rekening met je specifieke situatie in ons zorgpad.

Start het online zorgpad

Klik op onderstaande link. Na het aanmaken van een profiel zullen we je een aantal vragen stellen. Ons advies en de te ondernemen acties zijn onmiddellijk beschikbaar.

>> Start het online zorgpad <<
 

We werkten hiervoor samen met Awell Health

Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, ontvang je dagelijks een mail met een link naar diezelfde vragenlijst. Je kan die dan opnieuw invullen en zo je gezondheidstoestand van nabij opvolgen.
Indien je deze mail niet meer wenst te ontvangen, kan je dat in elke mail onderaan aangeven via "Ik wil geen evaluatie meer ontvangen."

Heb je ondertussen dringende medische vragen die te maken hebben met je gezondheidstoestand? Neem dan contact op met [email protected].

Privacystatement:

Je gegevens worden veilig opgeslagen en worden enkel gebruikt door zorgverleners in het kader van de continuïteit van de verleende zorg. 
Je hebt te allen tijde recht om je data in te kijken, aan te passen of te verwijderen. Neem hiervoor contact op met [email protected]

Laatste update op: 14-05-2020