.

18/12/2020

Bezoekersregeling op kerstdag 25 december

Op kerstdag (25 december) staan we uitzonderlijk 1 vaste bezoeker toe voor al onze niet-COVID patiënten vanaf opnamedag 1.

De bezoeker mag die dag samen met 1 eigen (klein)kind op bezoek komen.

 

  • In de gespecialiseerde sites (ZNA Sint-Elisabeth en ZNA Hoge Beuken) mag de bezoeker maximum 3 uur blijven. Minderjarigen mogen we niet toelaten.
  • In de acute sites (ZNA Middelheim, ZNA Jan Palfijn en ZNA Stuivenberg) mag de bezoeker maximum 1 uur blijven. De bezoeker mag die dag samen met 1 eigen (klein)kind <18 jaar van het gezin op bezoek komen. Indien mogelijk, vragen we aan het kind ook een mondmasker te dragen.
  • In PZ Stuivenberg en PVT zijn de bezoekersuren die dag hetzelfde als in het weekend: van 14.00 u. tot 15.30 u. De bezoeker mag die dag samen met 1 eigen (klein)kind <18 jaar van het gezin op bezoek komen. Indien mogelijk, vragen we aan het kind ook een mondmasker te dragen.
  • In ZNA Joostens is er enkel raambezoek mogelijk
  • Voor COVID-patiënten kan een uitzondering gemaakt worden in samenspraak met de afdeling. 

Elke bezoeker moet zich houden aan de richtlijnen (zoals mondmasker ophouden gedurende het hele bezoek) zodat we dit op een veilige manier kunnen organiseren en onze medewerkers niet extra belast worden.

Laatste update op: 23-12-2020