Te Gek?! Optreden met Eline De Munck en Wouter Berlaen

10/07/2018
Een muziektheaterreeks langsheen de sector Welzijn en Geestelijke Gezondheid van Vlaanderen...

 

In het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid neemt SaRa (Samenwerkingsverband gemeenschapsgerichte geestelijke gezondheidszorg Regio Antwerpen) deel aan de derde 'Te Gek!? Open Geest'-tournée.

Deze voorstelling bestaat uit een combinatie van woord en muziek van Eline De Munck en Wouter Berlaen. Ze gaat over ernstige psychische problemen. Hier wordt normaal amper over gepraat, en dit is te gek voor woorden. 

Eline De Munck heeft haar oma nooit gekend. Ze beroofde zich van het leven toen Elines moeder vijftien was. Een generatie verder zijn de sporen hiervan nog voelbaar…
“Met deze voorstelling wil ik een boodschap van hoop geven. Er moet altijd nog een klein lichtpuntje zijn… Er zijn altijd mensen die je graag zien. Altijd. Generatie-overschrijdend.” , aldus Eline De Munck.

Praktische info

  • Waar: Zuiderpershuis – Waalsekaai 14 – 2000 Antwerpen
  • Wanneer: donderdag 4 oktober - de voorstelling start om 20.00 u., de deuren gaan open om 19.00 u.
  • Tickets: 12 euro in VVK per overschrijving – 15 euro aan de kassa

Wil je er graag bij zijn?

Reserveer nu alvast je ticket: stuur een mail naar Lore Eckelmans en schrijf vóór maandag 1 oktober het juiste bedrag over naar ZNA vzw op rekeningnr. BE27 0910 1084 9073 met als vermelding “TE GEK + naam van deelnemer(s)” (niet de naam van de betaler).

Meer info?

Contacteer Lore Eckelmans of surf naar de website van Te Gek?!

Laatste update op: 28-08-2018