Werken aan hoofdingang ZNA Middelheim

30/11/2022

We werken aan het inkom van ZNA Middelheim. De manier waarop voetgangers, fietsers, bussen, taxi’s en auto’s tot de hoofdingang van het ziekenhuis geraken, zal voor een langere periode wijzigen.   

 

 

 

 

Impact 

  • Het voetpad op het inkomhelling is afgewerkt en beschikbaar.
  • Bussen rijden niet meer op de helling en zullen enkel stoppen aan busstation Vijver en busstation parking 2. Bezoekers kunnen niet meer de bus nemen aan de halten bij de hoofdingang.
  • Auto -en fietsverkeer op de helling is niet mogelijk: de rijweg van de helling wordt afgesloten. Passagiers kunnen daarom niet afgezet worden aan de hoofdingang zelf.
  • Parking 1 is hierdoor niet bereikbaar via de Lindendreef. De parking blijft wel bereikbaar. Het autoverkeer wordt omgeleid naar de ingang van de parking 1 aan de Floraliënlaan.
  • Ter vervanging van de kiss & ride bij de hoofdingang komt er een tijdelijke kiss & ride beneden aan de vijver bij de uitgang van parking 1. Volg hiervoor de pijlen ‘kiss & ride’. Bezoekers die met de auto of taxi afgezet worden aan de tijdelijke kiss & ride kunnen via de inkom op -1 de lift of de trap nemen naar het onthaal.

 

 

De directie van ZNA Middelheim verontschuldigt zich voor het ongemak.

 

 


 

Laatste update op: 07-12-2023