Interactieve vorming ZNA UKJA: Zelfverwonding

04/04/2019 | 13.00 u.
ZNA Universitaire Kinder- en Jeugdpsychiatrie Antwerpen (UKJA) nodigt u uit voor haar interactieve vorming over zelfverwonding bij jongeren.

 


Sprekers

  • Cindy Dillen, groepsbegeleidster ZNA UKJA - Zorgeenheid Internaliserende problematiek
  • dr. Corine Faché, kinder- en jeugdpsychiater, beleidspsychiater ZNA UKJA - Zorgeenheid internaliserende problematiek en Project UKJA – Van Celst.

Tijdens deze interactieve vorming staan de sprekers eerst stil bij de verschillende vormen van automutilatie en de betekenis van dit zelfdestructief gedrag. 

Daarna leggen ze het beleid rondom zelfdestructief gedrag - dat ZNA UKJA reeds verschillende jaren toepast - uit aan de hand van theorie, zeer veel praktijkvoorbeelden en beeldmateriaal. 

Zowel het beleid voor de jongeren, als voor ouders wordt toegelicht; zowel geïndiceerd voor ambulante jongeren, jongeren binnen Jeugdzorg, als in opname op een jeugdpsychiatrische dienst. 

Inschrijven

Inschrijven doet u via mail aan Kirsten De Meulenaer: [email protected].

  • Deelnameprijs voor externe deelnemers is 75 euro (incl. BTW) - te storten op rekeningnummer BE27 0910 10849 073 - BIC GKCCBEBB, met volgende mededeling ZNA UKJA 04/04/2019/naam deelnemer/KPL 8015109.
  • Indien gewenst kan u hiervoor een factuur aanvragen bij [email protected]. In dat geval willen we u vragen de betaling pas uit te voeren na ontvangst van de factuur en de mededeling van de factuur toe te voegen aan de mededeling van de betaling.
  • Indien u geen factuur nodig heeft, kan u uiteraard ook een betalingsbewijs aanvragen en dit opnieuw via mail aan Kirsten De Meulenaer.
  • Als ZNA UKJA-medewerker neem je uiteraard gratis deel.
     

Contactinfo

Kirsten De Meulenaer
03 280 49 34

Locatie

ZNA Middelheim - zaal Brabo
Lindendreef 1
Antwerp
BE
Laatste update op: 14-01-2019