ZNA UKJA seminarie online via Teams : De LifeCity app, een blended tool om het gesprek met kinderen rond emoties, talenten, steunfiguren en doelen te faciliteren

17/01/2023 | 09.00 u.
ZNA UKJA nodigt u graag uit voor het online seminarie: De LifeCity app, een blended tool om het gesprek met kinderen rond emoties, talenten, steunfiguren en doelen te faciliteren

 

 

 

Via digitale tools kunnen we het hoofd bieden aan heel wat uitdagingen waar we de dag van vandaag voor staan: hoge caseload, complexe problemen, wachtlijsten, personeelstekorten,… Maak kennis met de LifeCity app voor kinderen van 6 tot 12 jaar en de LifeTree app voor jongeren 12+ en kom te weten hoe deze apps kunnen bijdragen aan de uitdagingen waar de hulpverlening mee geconfronteerd wordt. Het inzetten van de app draagt ook bij aan de hulpcontinuïteit.

 

Spreker: dr. Joke De WIlde - (HOGENT, 360° Zorg en Welzijn), orthopedagoge en doctor in de pedagogische wetenschappen

Joke De Wilde is orthopedagoge en doctor in de pedagogische wetenschappen en heeft heel wat onderzoekservaring. De rode draad in haar onderzoeksprojecten is een stem geven aan de meest kwetsbaren van de maatschappij. Sinds een paar jaar is dat vooral via het inzetten van digitale tools, waarbij ze gelooft dat als we de regie bij de cliënt zelf leggen we veel meer kunnen bereiken in het hulpverleningstraject.

 


Inschrijvingsmodaliteiten

  • U kan zich tot 12 januari inschrijven via https://bit.ly/2KNEz6k.  
  • Accreditering werd aangevraagd
  • Het inschrijvingsgeld voor dit seminarie bedraagt 20 euro incl. BTW voor externe deelnemers. Geen inschrijvingskosten voor ZNA-medewerkers. 

! Nieuwe betalingsvoorwaarden:

  • Met factuur: Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE42 0910 1010 0254 met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109. Factuur aanvragen via Rune Van den Abbeele. Graag naam firma/maatschappelijke zetel, adres, ondernemingsnummer maatschappelijke zetel, telefoonnummer, mailadres en BTW-plichtig ja/nee vermelden.
  • Zonder factuur: Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE27 0910 1084 9073 met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109. Na storting op dit rekeningnummer kan u geen factuur meer aanvragen. Indien u dit wenst, kan u een betalingsbewijs aanvragen via Rune Van den Abbeele.

 

Contactinfo

Rune Van den Abbeele
+32 3 280 40 62
Laatste update op: 04-01-2023