ZNA UKJA online seminarie: Brainspotting: de ontstaansgeschiedenis en methode toegelicht

14/03/2023 | 09.00 u.
ZNA UKJA nodigt u graag uit voor het online seminarie: Brainspotting: de ontstaansgeschiedenis en methode toegelicht

 

 

 

 

 

Brainspotting is een krachtige therapeutische methode die werkt door de onderliggende neurofysiologische bronnen van emotionele en lichamelijke pijn, trauma, stressgerelateerde – en andere complexe symptomen te identificeren, te verwerken en uiteindelijk los te laten. Brainspotting is m.a.w. een tool die begint waar de meeste klassieke praattherapieën eindigen. Met Brainspotting is het mogelijk ervaringen te verwerken en symptomen aan te pakken die zich buiten het bereik van onze bewuste geest en verstandelijke vermogens bevinden. Voordelen van de methode zijn dat het laagdrempelig is, geschikt voor alle leeftijden, en beperkt taalafhankelijk. Tijdens het seminarie zullen het ontstaan, de geschiedenis en de methode van brainspotting worden toegelicht.

Spreker: An Van Hassel, trainer en verantwoordelijke voor Brainspotting Belgium


Inschrijvingsmodaliteiten

  • U kan zich tot 9 maart inschrijven via https://bit.ly/2KNEz6k.  
  • Accreditering werd aangevraagd
  • Het inschrijvingsgeld voor dit seminarie bedraagt 20 euro incl. BTW voor externe deelnemers. Geen inschrijvingskosten voor ZNA-medewerkers. 

! Nieuwe betalingsvoorwaarden:

  • Met factuur: Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE42 0910 1010 0254 met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109. Factuur aanvragen via Rune Van den Abbeele. Graag naam firma/maatschappelijke zetel, adres, ondernemingsnummer maatschappelijke zetel, telefoonnummer, mailadres en BTW-plichtig ja/nee vermelden.
  • Zonder factuur: Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE27 0910 1084 9073 met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109. Na storting op dit rekeningnummer kan u geen factuur meer aanvragen. Indien u dit wenst, kan u een betalingsbewijs aanvragen via Rune Van den Abbeele.

 

Contactinfo

Rune Van den Abbeele
+32 3 280 40 62

Locatie

Online via Teams
Laatste update op: 13-02-2023