ZNA UKJA online seminarie: Attachment Based Care voor Teams (ABC4T)

14/11/2023 | 09.00 u.
ZNA UKJA nodigt je graag uit voor het online seminarie: Attachment Based Care voor Teams (ABC4T)

In dit online ZNA UKJA-ochtendseminarie krijg je een introductie in Attachment Based Care voor Teams (ABC4T).

 

 

ABC4T is een team-opleiding en begeleidingsprogramma voor interdisciplinaire teams in de zorg. ABC4T bevat elementen van systeemdenken, leertheorie, ABFT en gehechtheidskader. Toch is het vooral gebaseerd op als team leren van zoeken, vallen en opstaan in de modder van de praktijk. ABC4T beoogt ‘therapeutisch werken’ uit de therapiekamers, mee de gang, de leefgroep en de context in te nemen om in de zorgrelaties en interacties herstellende of versterkende relatie-ervaringen te bieden.
Hoe kunnen we als team, met een gedeelde bril, kijken naar wat kinderen en jongeren en hun context nodig hebben? Hoe zetten we een veilig relationeel leerklimaat uit in een leefgroep of op een afdeling? Hoe zijn we in staat om naar onze samenwerking te kijken, vanuit de parallelle processen die er spelen met leefgroep, context en binnen de organisatie?
Vragen, die beter zijn dan de antwoorden die daarop te vinden zijn, en die we dus zeker zullen willen opwerpen.

Van harte welkom om te luisteren en om vragen en denkens te delen.

 

Spreker: 

  • Ilse Devacht
    Ilse is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut en geaccrediteerd Attachment Based Family Therapist (ABFT).

 

Inschrijvingsmodaliteiten

  • Inschrijven is mogelijk tot je kan zich tot en met 9 november via https://bit.ly/2KNEz6k.  
  • Accreditering werd aangevraagd
  • Het inschrijvingsgeld voor dit seminarie bedraagt 20 euro incl. BTW voor externe deelnemers. Geen inschrijvingskosten voor ZNA-medewerkers. 

! Nieuwe betalingsvoorwaarden:

  • Met factuur: Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE42 0910 1010 0254 met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109. Factuur aanvragen via Kirsten De Meulenaer. Graag naam firma/maatschappelijke zetel, adres, ondernemingsnummer maatschappelijke zetel, telefoonnummer, mailadres en BTW-plichtig ja/nee vermelden.
  • Zonder factuur: Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE27 0910 1084 9073 met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109. Na storting op dit rekeningnummer kan je geen factuur meer aanvragen. Als je dit wenst, kan je een betalingsbewijs aanvragen via Kirsten De Meulenaer.

 

Contactinfo

Kirsten De Meulenaer
+32 3 280 49 34

Locatie

online seminarie Antwerp
BE
Laatste update op: 26-10-2023