Avondseminarie ZNA UKJA

30/03/2021 | 19.30 u.
ZNA UKJA nodigt u graag uit voor het seminarie: Eetstoornissen en autisme spectrum stoornis: van hetzelfde laken een pak of toch niet?


Gezien de COVID-19-context gaat dit seminarie online door.

 

Eetstoornissen en autisme spectrum stoornis: van hetzelfde laken een pak of toch niet?

Sprekers: dr. Marieke Nuyttens en dr. Annik Simons, ZNA UKJA, zorgeenheid eetstoornissen

In de kliniek zien we regelmatig kinderen en jongeren met ASS die ook eetproblemen stellen enerzijds, en kinderen en jongeren met een eetstoornis die tevens kenmerken van ASS vertonen anderzijds.
In deze workshop staan we stil bij de literatuur die over dit onderwerp reeds gekend is. Daarnaast bespreken we, aan de hand van casussen, de moeilijkheden en de mogelijke aanpak wanneer beide problematieken aanwezig zijn. Ten slotte wordt er stilgestaan bij het lopend onderzoek hierover.
 

Inschrijvingsmodaliteiten

  • Inschrijven kan via deze link: https://bit.ly/2KNEz6k
  • Accreditering werd aangevraagd
  • Het inschrijvingsgeld voor elk seminarie bedraagt 50 euro incl. BTW voor externe deelnemers. Geen inschrijvingskosten voor ZNA-medewerkers.  Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE27 0910 10849 073 - BIC-code: GKCCBEBB met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109
  • Indien u dit wenst, kan u een factuur aanvragen via Veerle Karsman.
    Wanneer u per factuur wil betalen, vragen we u vriendelijk te wachten met betalen tot u de factuur ontvangen hebt en de betaling uit te voeren met de mededeling vermeld op de factuur.
  • Bij betaling zonder factuur is het mogelijk na betaling een betalingsbewijs te ontvangen. Dit kan u ook aanvragen via een mail aan Veerle Karsman: [email protected]
  • Na betaling van het inschrijvingsgeld ontvangt u een mail met alle praktische details en een link om deel te nemen aan het online seminarie.

Contactinfo

Veerle Karsman
Laatste update op: 18-03-2021