Digitale patiëntengegevens

Ontvangt u de verslagen over uw patiënten graag elektronisch en krijgt u momenteel geen elektronisch verslagen vanuit ZNA binnen? Laat het even weten via [email protected] en wij maken het voor u in orde. 

 

Sara-i 

ZNA heeft een eigen zorgportaal Sara-i, te bereiken via Sara-i of Zorgverlenersportaal.  Daar kunt u als huisarts alle verslagen, resultaten en alle beelden van uw patiënten binnen ZNA zien.

Voor ondersteuning gelieve contact op te nemen met de Sara-i Helpdesk:

  • Telefoon: 03 217 74 62 – op werkdagen van 8.30 u. tot 22.00 u. en op zaterdag van 8.30 u. tot 12.00 u.
  • Mailen kan naar [email protected]

Een beperkt aantal huisartsen ervaart momenteel technische problemen met Sara-i. Neem contact op met [email protected] of via 03 217 74 62 (op werkdagen van 8.30 u. tot 22.00 u. en op zaterdag van 8.30 u. ot 12.00 u.) voor een oplossing indien u zelf problemen zou ondervinden. 

Beeldenportaal 

Dit is het beeldportaal – ook toegankelijk voor patiënten – waarbij toegang mogelijk is via de codes die in radiologieverslag staan en aan patiënt zijn meegegeven.

Handleiding PACS-Web Client (ICIS-viewer)

Collaboratief Zorgplatform CoZo

Dit is de e-Health Hub waar de Antwerpse ziekenhuizen lid van zijn.

Verder zorgt de MetaHub voor een doorverwijzing naar de plaatsen waar informatie over uw patiënt te vinden is.

Belangrijk hierbij is dat de patiënt toestemming moet gegeven hebben voor het delen van informatie en dat u uw therapeutische relatie met de patiënt moet bewijzen (via e-ID van de patiënt). 

Laatste update op: 29-09-2023