Neurologie

ZNA Neurologie focust op de diagnose en behandeling van ziektes aan het zenuwstelsel. Menselijke hersenen zitten complex in elkaar en sturen heel wat processen aan in ons lichaam. Hoe we bewegen, de manier waarop we ons gedragen, wat en hoe we waarnemen, het spraakvermogen, ons bewustzijn en onze geest: ze worden allemaal bepaald door wat zich afspeelt in het zenuwstelsel.

 

Contact

Steungroep Posterieure Corticale Atrofie

ZNA Hoge Beuken nodigt personen met Posterieure Corticale Atrofie (PCA) en hun mantelzorgers en familieleden uit voor de steungroep Posterieure Corticale Atrofie.

Ben je op zoek naar informatie over PCA en wil je graag ervaringen uitwisselen met personen met deze aandoening? Dan ben je van harte welkom in ZNA Hoge Beuken.

>> Schrijf je in voor 6 december 2021

ZNA Geheugenkliniek

De geheugenkliniek maakt deel uit van de dienst Neurologie van ZNA Middelheim en Hoge Beuken. Ze omvat een polikliniek en een hospitalisatie-eenheid.

Lees er alles over

Onze kwaliteit

  • Specialistisch en persoonlijk
  • Academische kennis en ervaring
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Persoonlijke aandacht: jouw stem - en die van je naasten- speelt een belangrijke rol.

Missie en visie van SP Neurologie

Waar staat SP Neurologie van ZNA Hoge Beuken voor? Hoe willen we ons doel bereiken?

Lees onze missie en visie.

Het team

Bij veel neurologische ziektes is begeleiding belangrijk. De specialist werkt daarom nauw samen met fysio- en ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen.

Laatste update op: 22-11-2021
Auteur(s): Team Neurologie