Nieuw gebouw volwassenenpsychiatrie

Een kamer in het nieuwe gebouw van de volwassenenpsychiatrie

 

In 2014 werd het nieuwe gebouw van ZNA Volwassenenpsychiatrie in gebruik genomen. Het gebouw biedt alle mogelijkheden en comfort die een moderne psychiatrie nodig heeft.

Alle patiënten hebben een 1-persoonskamer met veel lichtinval. Elke kamer heeft een groot raam met zicht op de straat. Er is plaats voor een lees-, schrijf- en werktafel. Hierdoor doet de kamer eerder denken aan een kleine studio dan aan een ziekenhuiskamer. 

Het ziekenhuis beschikt ook over een grote parktuin. Er zijn ook veel veilige terrassen waar patiënten kunnen ontspannen en van de buitenlucht kunnen genieten.

De renovatie en uitbreiding van het ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg zorgt ervoor dat het nu een open en toegankelijke instelling is met aparte ingang via de Pothoekstraat.

 

 

Laatste update op: 22-08-2019