Seminarie ZNA UKJA

20/04/2021 | 09.00 u.
ZNA UKJA nodigt u graag uit voor het seminarie: Focus x ZNA UKJA


Gezien de COVID-19-context gaat dit seminarie online door.

 


Focus x ZNA UKJA

Spreker: Inne Cornu

In dit seminarie kom je meer te weten over wat Child Focus* doet, met specifieke aandacht voor haar preventiewerk. Je maakt kennis met tal van preventietools en activerende werkvormen die je kan inzetten in de begeleiding van kinderen en jongeren, of bij het uitbouwen van een preventiebeleid omtrent het veilig gebruik van het internet. De preventietools raken tal van e-safety thema’s aan, met onder andere online challenges, sexting, sextortion, grooming, veilig wachtwoord en cyberpesten.

Inschrijvingsmodaliteiten

  • Inschrijven kan via deze link: https://bit.ly/2KNEz6k
  • Accreditering werd aangevraagd
  • Het inschrijvingsgeld voor elk seminarie bedraagt 20 euro incl. BTW voor externe deelnemers. Geen inschrijvingskosten voor ZNA-medewerkers.  Gelieve dit bedrag te storten op rekeningnummer BE27 0910 10849 073 - BIC-code: GKCCBEBB met volgende mededeling: UKJA datum seminarie/naam deelnemer/KPL 8015109
  • Indien u dit wenst, kan u een factuur aanvragen via Veerle Karsman.
    Wanneer u per factuur wil betalen, vragen we u vriendelijk te wachten met betalen tot u de factuur ontvangen hebt en de betaling uit te voeren met de mededeling vermeld op de factuur.
  • Bij betaling zonder factuur is het mogelijk na betaling een betalingsbewijs te ontvangen. Dit kan u ook aanvragen via een mail aan Veerle Karsman: [email protected]
  • Na betaling van het inschrijvingsgeld ontvangt u een mail met alle praktische details en een link om deel te nemen aan het online seminarie.

Contactinfo

Veerle Karsman
Laatste update op: 06-04-2021