Over solliciteren bij ZNA

Dat is afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert. Voor bepaalde functies (voornamelijk in de zorg en medische functies) zijn er wettelijke diplomavereisten. Dan is het juiste diploma noodzakelijk.
Voor andere functies zijn de diplomavereisten minder strikt. Je leest dan bij ‘Wat we van jou verwachten’ dat ‘…of gelijkwaardig door ervaring’ ook kan. We raden je dan aan om zeker te solliciteren.

Wanneer je een buitenlands diploma hebt, vragen wij een gelijkstelling van het diploma. Meer info vind je op de website van NARIC Vlaanderen.
Voor zorgberoepen dien je ook in het bezit te zijn van een visum dat je toelaat het beroep uit te oefenen. Meer info daarover vind je op de website van Zorg en Gezondheid.

Wanneer we de sollicitatiebrieven en cv’s van alle geïnteresseerden hebben ontvangen, selecteren we op basis van enkele criteria (onder meer diploma, relevante ervaring, skills) enkele kandidaten. Ben je een interessante kandidaat voor de functie? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek, waarin we peilen naar je motivatie en je vaardigheden. Kan je ons ook dan overtuigen? Dan volgt een tweede en eventueel derde gesprek met je toekomstige leidinggevende. Vervolgens nemen we een beslissing.
Voor jou is dit uitgebreid sollicitatieproces een goede manier om te ontdekken of de functie en ook onze bedrijfscultuur bij je past.

Solliciteer je voor een leidinggevende functie? Dan neem je ook deel aan een assessment.

We bieden de mogelijkheid om deeltijds te werken. Soms staat het regime al duidelijk aangegeven in de vacature, maar ook wanneer je hier voltijds aan de slag bent en van regime wilt veranderen is dat mogelijk. Spreek je leidinggevende hierover aan. Hij/zij bekijkt wat de opties zijn.
Andere vormen van een loopbaanvermindering en ouderschapsverlof zijn ook mogelijk.

Veel functies binnen ZNA kan je in een deeltijds regime uitoefenen. Daardoor kan je je werk makkelijker combineren met een studie.
Daarnaast is heb je ook recht op educatief verlof wanneer de opleiding gerelateerd is aan de functie die je uitoefent binnen ZNA.

Ja. Je kan inloggen in CVWarehouse en via je profiel je sollicitaties opvolgen, documenten vervangen of nieuwe documenten toevoegen.

Wanneer je solliciteert voor een verpleegkundige functie ontvang je binnen de week meer nieuws over je kandidatuur.
Bij andere functies proberen we je binnen de 2 weken meer nieuws te geven.

Indien je een stand van zaken wil over je kandidatuur, mag je steeds contact opnemen met HR Rekrutering op het nummer 03 217 79 90.