Stages

Ben je op zoek naar een stageplek die aansluit bij jouw studierichting? ZNA heeft verschillende mogelijkheden voor stagiairs binnen zijn ziekenhuizen, en in het bijzonder voor studenten verpleegkunde.

Loop je bij ons stage, dan vinden we het uiteraard belangrijk dat je veel leert. Om je stage zo goed mogelijk te omkaderen, zorgen we voor een degelijke begeleiding en een open communicatiesfeer. 

Vraag je stage aan!

Je stageaanvraag stuur je door via ons online aanvraagformulier. Na ontvangst van je aanvraag neemt een van onze stagecoördinatoren zo snel mogelijk contact op.

Vraag hier je stage aan!

Info voor scholen

Om de instroom van de stagiair-artsen en de stagiair-verpleegkundigen vlot te laten verlopen, maken we gebruik van  een specifieke registratiemethode.

Stuur als stagecoördinator van de school per semester ten laatste één week voor de eerste stagedag de ingevulde template voor studenten patiëntenzorg naar: [email protected].

Dankzij die registratie kan ZNA:

  • Een persoonlijke ID-badge aanmaken voor de stagiairs;
  • Toegangsrechten geven tot de elektronische patiëntendossiers.

Handige documenten

Documenten voor arts-specialisten in opleiding

Nog vragen? 

Heb je nog vragen over de registratie van stagiaires of over de documenten, neem dan contact op met één van de stagecoördinatoren. 

Laatste update op: 15-09-2023