Winkels open in ZNA Cadix

17/10/2023

De Zorgboulevard van ZNA Cadix is officieel open. Op de gelijkvloerse verdieping van ons ziekenhuis vinden patiënten, bezoekers en buurtbewoners verschillende winkels. Vele daarvan hebben met zorg te maken. Zo kunnen patiënten na hun opname of bezoek in ons ziekenhuis meteen verder geholpen worden. Ontdek het aanbod hieronder.

 

 

 

Virtueel bezoek aan de zorgboulevard

ATV maakte een videoreeks over de zorgboulevard. In 5 afleveringen maak je kennis met het concept en de verschillende handelaars:

 

Hoorcentrum Aerts

Ben je slechthorend? Wil je graag advies over een hoorapparaat? Hoorcentrum Aerts is de hoorspeciaalzaak waar je terecht kan voor een gratis controle van je gehoor. Bij ons vind je hooroplossingen zoals hoortoestellen, hooraccessoires en gehoorbescherming.

Voor meer informatie: www.hoorcentrumaerts.be. Bel ons op het gratis nummer 0800 11 117 of e-mail ons via [email protected]. Maak online een afspraak via https://afspraak.hoorcentrumaerts.be/

Open op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9 u. tot 12:30 u. en van 13 u. tot 17 u. Open op dinsdag van 12 u. tot 16 u. en van 16:30 u. tot 19:30 u. Gesloten op zaterdag en zondag.


 

 

 

 

 

 

 

 

Sensotec – Oplossingen voor een visuele uitdaging

Laten je ogen je in de steek bij het lezen, tv-kijken of andere dagelijkse activiteiten? Helpt een bril niet? Wil je zelfstandig door het leven gaan ondanks een visuele beperking? Bij Sensotec kan je als slechtziende of blinde persoon terecht voor persoonlijk advies over visuele hulpmiddelen zoals vergrotingsoplossingen, voorleestoestellen, braille en audioboekspelers. Kom langs in ons democentrum en test alle oplossingen meteen uit!

Voor meer informatie: www.sensotec.be. Bel ons op het nummer 03 828 80 15.

Open van maandag tot vrijdag van 9 u. tot 12 u. en 13 u. tot 17:00 u. Gesloten op zaterdag en zondag. 

 

 

 

 

 

 

 

Aster to go

De dag beginnen met een verse koffie of thee? Een broodje voor onderweg? Dan ben je bij Aster To Go op de juiste plek. Naast een uitgebreid aanbod aan eten en drinken is hier ook een cadeaushop te vinden. Ballonnen, bloemen, lichaamsverzorging en boeken. Voor ieder wat wils! 

Open van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 20 u., en op zaterdag en zondag van 10 u. tot 20 u.


 

 

Energy Lab (open vanaf 27 oktober)

Energy Lab helpt mensen om bewust te kiezen voor een gezonde, actieve en fitte levensstijl. Zowel (top)sporters als bedrijven kunnen bij ons terecht voor professioneel advies. We helpen je graag verder met sport- en voedingsbegeleiding, welzijnstrajecten en interactieve workshops. Zo kan jij je sportieve grenzen verleggen en het maximale uit je prestaties halen.

Voor meer informatie: www.energylab.be

Open van maandag tot vrijdag van 9 u. tot 17 u. Gesloten op zaterdag en zondag.    


 

Zorgwinkel De Schakel (vanaf 2024)

Zorgwinkel De Schakel heeft alles in huis om de juiste hulp te bieden op het juiste moment: thuisverpleging, persoonlijke verzorging, poets- en huishoudhulp, …Heb je na een ingreep nood aan een wandelstok of kruk? Zoek je een douchehoes voor uw ingegipste arm? Of ben je op patiëntenbezoek en heb je nog geen cadeautje? je vindt het in Zorgwinkel De Schakel.

Voor meer informatie: www.deschakel.be Je vindt ook een ruime keuze in onze webwinkel (met optie thuislevering vanaf 20 euro). Bel ons op het nummer 03 431 23 34.

Open van maandag tot zaterdag van 10 u. tot 12 u. en van 12:30 u. tot 18 u. Gesloten op zondag.


Laatste update op: 21-11-2023