Opendeurdag ZNA Cadix op 25 november

21/11/2023

Op zaterdag 25 november gaat de Zorgboulevard in ZNA Cadix officieel open. De Zorgboulevard is een zone van 2500 vierkante meter waar patiënten, bezoekers en buurtbewoners terechtkunnen voor producten en advies om zo lang mogelijk gezond of zelfstandig te blijven. Door deze aanbieders te groeperen op het gelijkvloers van het nieuwe ziekenhuis, vinden patiënten, bezoekers en buurtbewoners een uitgebreid zorg- en gezondheidsaanbod op één plek.  

Het gaat om Hoorcentrum Aerts, Sensotec (hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden) en Energy Lab (advies bij sporten en voeding). Daarnaast is op de zorgboulevard ook Aster To Go te vinden voor de vertrouwde koffie en cadeaus. 

"Aanbod zorggerelateerde winkels uniek in Vlaamse ziekenhuizen"

Daisy Nysmans, operationeel directeur ZNA Cadix: “Door verschillende zorggerelateerde winkels samen te brengen op het gelijkvloers van het ziekenhuis, willen we patiënten na hun opname of bezoek meteen helpen. Een uitgesproken gezondheids- en preventieluik was onze voorwaarde voor de uitbaters. De producten en diensten moeten beantwoorden aan de gezondheidsnoden van mensen en hen helpen om zo lang mogelijk gezond en/of zelfstandig te blijven. Dat maakt onze Zorgboulevard uniek in de Vlaamse ziekenhuizen.” 

Het gaat om Energy Lab, Hoorcentrum Aerts, Sensotec en Aster To Go (o.a. koffie, broodjes, verse maaltijden en cadeaus). Zorgwinkel De Schakel (hulpmiddelen) van Zorgbedrijf Antwerpen opent in 2024. 

De Zorgboulevard is vrij toegankelijk langs een van de vier ingangen van ZNA Cadix. Meer informatie over de uitbaters is te vinden op deze pagina

Opendeurmoment met gratis tests en drankjes 

Om de opening van de Zorgboulevard te vieren, organiseren de uitbaters een opendeurmoment op zaterdag 25 november van 10 tot 12 uur. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld een gratis demo krijgen of gehoortest afleggen, of genieten van een gratis drankje en versnapering bij Aster to go. 

De zorgboulevard op ATV Weekend

Benieuwd naar de zorgboulevard, maar kan je niet naar het ziekenhuis komen? In deze videoreeks van ATV Weekend neemt presentator Steven Goegebeur je mee langs alle handelaars. 

Aflevering 1: De zorgboulevardAflevering 2 : EnergylabAflevering 3: Hoorcentrum AertsAflevering 4: SensotecAflevering 5: Aster to Go 

Laatste update op: 22-11-2023