Bereikbaarheid ZNA Middelheim

Van 1 juni 2022 tot april 2023 wordt er gewerkt aan de hoofdingang van ZNA Middelheim. Lees hier hoe je ZNA Middelheim kunt betreden.

Met de auto

Bekijk de routebeschrijving op Google Maps.

Parking

Opgelet:

Beste ZNA Middelheim bezoeker. Op dit moment renoveren wij onze parking, meer bepaald P1. Door de renovatiewerken is er mogelijk bijkomende hinder en minder parkeercapaciteit. Voor de bezoekers van ZNA Middelheim die in de mogelijkheid zijn om te parkeren in de omliggende straten, willen wij adviseren om dit te doen. Je vindt alle correcte informatie ivm. parkeren in de buurt van ZNA Middelheim op Parkeerzones en parkeertarieven | Antwerpen.be

 

De betaalparking van ZNA MIddelheim is met een overdekte gang verbonden met de hoofdingang van het ziekenhuis.

Deze parking is toegankelijk via de Floraliënlaan en via de Lindendreef en de oprit naar de hoofdingang. Je kan alle dagen, 24 uur op 24 uur gebruik maken van de parking.

Bij het binnenrijden van de parking krijg je een parkeerticket uit de automaat. Hiermee betaal je, voor je je wagen ophaalt, aan de automaten aan de ingang van de parking. Daar staat ook een intercom waar je met eventuele vragen terecht kan.

Met de Velo 

Je kan ook gebruik maken van de stadsfietsen van Velo Antwerpen. Meer info over de stadsfietsen en over de Velo-stations vind je op de website van Velo Antwerpen.

Velo-station 268 bevindt zich op de Lindendreef, ter hoogte van de hoofdingang. 

Met het openbaar vervoer

 

Laatste update op: 07-11-2022