Het ZNA Medisch Centrum Kaai 142 is een medische hulpdienst voor iedereen die in en rond het havengebied woont, werkt en studeert. En dit 24 op 24 uur. 

ZNA beheert dit centrum samen met Cepa, de private werkgeversorganisatie van de goederenbehandelaars van de haven van Antwerpen.

Tussen 8.00 u. en 19.00 u. is er steeds een huisarts, met brevet acute geneeskunde, aanwezig. 's Nachts en in het weekend verzorgen huisartsen de permanentie. 

Het ZNA Medisch Centrum Kaai 142 is gespecialiseerd in traumatologie. Je kan hier ook kinesitherapie volgen. Door de kleinschaligheid en de specialisatie van het ZNA Medisch Centrum Kaai 142 gebeurt de verzorging op een zeer snelle en efficiënte manier. Het medisch centrum behandelt jaarlijks ongeveer 15.000 patiënten.

Onze kwaliteit

Je kan er 24 op 24 uur terecht

Efficiënte dienstverlening en kwaliteitsvolle zorg

Gespecialiseerd in traumatologie

Nieuws

Lage-emissiezone in Antwerpse binnenstad

Lage emissiezone in Antwerpse binnenstad vanaf februari

Vanaf 1 februari voert de stad Antwerpen een lage-emissiezone (LEZ) in om de luchtkwaliteit te verbeteren.
's werelds kleinste pacemaker ingeplant door ZNA Cardiologen

's Werelds kleinste pacemaker

Vorige week hebben dr. Bruno Schwagten en dr.
ZNA en GZA Ziekenhuizen kiezen voor gezamenlijke toekomst

Gezamenlijke toekomst voor ZNA en GZA

Alle lichten op groen voor duurzame samenwerking

Bereikbaarheid

Met de auto naar ZNA
Auto
Je bereikt het Medisch Centrum via de Noorderlaan. Voor het bioscoopcomplex Kinepolis, neem je links de Groenendallaan. Deze volg je tot de bocht rechts richting Vosseschijnstraat. De Mulhouselaan Noord vind je links tussen het 2de en het 3de havendok.
Met het openbaar vervoer naar ZNA
Openbaar vervoer
Bussen die in de buurt rijden zijn: 31 (Kaai 142/168) en 770, 761, 730, 720, 760 (Dublinstraat) en 23 (Quebecstraat). Informatie over dienstregelingen kan je opvragen bij De Lijn op het nummer 070 220 200 of op de website (www.delijn.be).
Laatste update op: 08-02-2017