Margot werkt op de dienst interne geneeskunde van ZNA Middelheim
12.00 u. of 13.30 u.
Start late shift
Een late shift start om 12.00 uur of 13.30 uur. Na de briefing krijg je de helft van een gang toegewezen. Ik zet dan de medicatie klaar en deel die uit. Tijdens het uitdelen van de medicatie doe ik altijd een praatje met de patiënten. Zo kom ik te weten hoe ze zich voelen.
Overal en altijd
Leuke sfeer
Ik vind: collega’s spelen een belangrijke rol in een job. En ik ben heel blij dat ik geweldige collega’s heb. Ze zijn eigenlijk mijn vrienden, dus op dat vlak heb ik het zeker getroffen. Je ziet hen elke dag, dus het kan maar beter klikken. Wat ik ook heel leuk vind aan dit werk is de variatie. Het is geen 9 to 5 job, je hebt een heel afwisselend werkritme. Het is nooit saai.
Interne Geneeskunde
Waarom? Daarom!
Ik heb gekozen voor een interne geneeskundedienst omdat ik het leuk vind om patiënten wat langer te verzorgen. Je kunt – in tegenstelling tot bv. in het dagziekenhuis – een band met hen opbouwen. Je krijgt er ook veel voor terug. Het gebeurt wel vaker dat patiënten je hand vasthouden en zeggen: “Bedankt dat je dit allemaal voor mij doet”. Dat maakt je dag wel, ja.
Laatste update op: 29-03-2019