Naar de kapper in ZNA Sint-Elisabeth

Ik werk hier al praktisch 15 jaar. Toen betaalden we nog met frank. Mensen die hier een verblijf hebben gehad, die thuis zijn geweest, daar kan een paar jaar tussen zitten, daar kan een paar maanden tussen zitten Als ze opnieuw opgenomen worden, kan het zijn dat ze binnen de 10 minuten bij de kapper zijn.
Het zijn niet enkel de haren die je doet, je moet ook luisteren naar de mensen, je brengt een beetje plezier bij de mensen. Het is niet allemaal kommer en kwel, mensen lachen altijd graag! Iedereen heeft zo zijn specialiteitje. Mensen vertellen graag!

Mijn hals was geopereerd en ik kon nergens terecht. Toen kwam ik naar hier en toen kon zij dat wel regelen. Ik had zo'n kraag aan en die vloog meteen uit. Hier zitten veel mensen die hier graag komen, maar we zagen ook wel eens. Niet te warm alsjeblieft, Patricia!

Ik kan dat goed afstellen.

Ofwel kom ik in het begin van de week ofwel op donderdag. Want krulletjes inzetten kan je snel. Dus dan kom ik naar Patricia. Ze crepeert dat zodat het een hele week goed zit. Wanneer ik van de kapper kom, zie ik er altijd beter uit. Totdat ik terug naar de kinesist moet. Dan is dat gedaan.

Laatste update op: 06-08-2021