ZNA Sint-Erasmus is zowat het zusterziekenhuis van ZNA Stuivenberg.

Je kan er in de polikliniek terecht voor de raadpleging van de meest specialisten werkzaam in ZNA Stuivenberg. ZNA Sint-Erasmus biedt ook tal van technische en bloedonderzoeken en je kan er een behandeling krijgen in het dagziekenhuis.

ZNA Sint-Erasmus omvat ook een grote moderne materniteit. Patiënten in hun laatste levensfase krijgen in ZNA Sint-Erasmus aangepaste zorg in een warme en huiselijke sfeer in de palliatieve afdeling. Ten slotte huisvest ZNA Sint-Erasmus ook een aantal diensten die tot het ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg horen, zoals een psychiatrische spoedafdeling, en een dienst acute psychiatrie waar jongeren en volwassenen een of meerdere dagen aangepaste zorg krijgen.

Onze kwaliteit

Dynamisch, multidisciplinair team

Kwaliteitsvolle zorg

Efficiënte dienstverlening

Nieuws

Toptechnologie ZNA Hartcentrum is Belgische primeur

Toptechnologie ZNA Hartcentrum is Belgische primeur

Hartspier voortaan zichtbaar in de allerhoogste resolutie
Borstvoedingsbeurs ZNA Sint-Erasmus

Borstvoedingsbeurs ZNA Sint-Erasmus

Ben je geïnteresseerd in borstvoeding en borstvoedingsproducten? Dan kan je voor alle info hierrond terecht in ZNA Sint-Erasmus op donderdag 6 oktober van 14.00 u.

Nominatie Health & Care Award

Bereikbaarheid

Met de auto naar ZNA
Auto
ZNA Sint-Erasmus is makkelijk bereikbaar met de auto.
Met het openbaar vervoer naar ZNA
Openbaar vervoer
ZNA Sint-Erasmus is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Informatie over dienstregelingen voor tram en bus kan je opvragen bij De Lijn op het infonummer 070 220 200 of op de website www.delijn.be.
Laatste update op: 08-09-2016