Bereikbaarheid ZNA Cadix

Met de tram of bus


ZNA Cadix bereikbaar met openbaar vervoer


ZNA Cadix is bijzonder goed bereikbaar met de tram en bus. De buslijnen 600, 601, 602, 210, 620, 621, 640, 641, 642, 720, 762, 763, 764, 770, 771, 772, 775, 776 houden halt aan ZNA Cadix. Tramlijn 1 (die de Luchtbal met het Zuid verbindt) stopt eveneens aan ZNA Cadix. Aan de halte Noorderplaats stopt ook tramlijn 24 (die het Havenhuis met Wommelgem Silsburg verbindt). De halte ZNA Cadix blijft gedurde de Oosterweelwerken bediend, halte Cadix in de buurt van het Havenhuis zal de komende jaren enkel nog tijdens de spitsuren vlot bereikbaar zijn. Raadpleeg voor de meest actuele informatie steeds de website of app van De Lijn. 

 

 

 

Met de fiets of Velo


ZNA Cadix bereikbaar met fiets velo


ZNA Cadix is bijzonder goed bereikbaar met de fiets. De fietsenstalling vlak voor het ziekenhuis kan nu al gebruikt worden. In de toekomst kan ook de ondergrondse fietsenstalling gebruikt worden. Rond het ziekenhuis zijn verschillende Velostations beschikbaar:ZNA Cadix (128), Londenstraat (station 139), Cadix Oost (station 222), AP Ellermanstraat (station 164), Park Spoor Noord (station 124), Spoor Noord Skatebowl (station 136). 

 

Met de auto


ZNA Cadix beperkt bereikbaar auto


Het adres van ZNA Cadix is Kempenstraat 100, 2030 Antwerpen. Op je gps geef je best Asiadok-Westkaai in. Dan kom je aan de parking uit.

Om ZNA Cadix met de auto te bereiken, volg je de weg naast de Noorderlaanbrug. 
 

 

 

 

 

 


Wie vanop de Noorderlaan komt, moet rechts voorsorteren aan het kruispunt met de IJzerlaan. Draai dan rechtsaf en volg de weg naast de brug (zie roze pijlen op de foto). 

Wie vanop de Leien komt, moet over de Noorderlaanbrug. Aan het kruispunt met de IJzerlaan sorteer je links voor. Sla links af en volg de weg naast de brug (zie roze pijlen op de foto). Je moet dus eerst de brug over, je kan het ziekenhuis niet rechtstreeks vanop de Leien bereiken.

Wie via de Slachthuislaan/IJzerlaan komt, sorteert links voor aan het kruispunt IJzerlaan-Noorderlaan. Steek de Noorderlaan volledig over en neem de weg linksaf naast de Noorderlaanbrug (rij niet de brug van de Noorderlaan op). Volg de roze pijlen op de foto. 

 

 


Auto inrit ZNA Cadix parking

Bezoekers die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van de ondergrondse parkeergarage. Die rijd je in via de eerste toegangssleuf links.

 

 

 

 

 

 

 


ZNA Cadix parking


 Maximum inrijhoogte is 2,20 meter. Een dynamisch signalisatiebord geeft het aantal vrije parkeerplaatsen aan.

 

 

 

 

 

 

 

 


ZNA Cadix parking -2

Rij rechtdoor naar niveau -2, ook als je een parkeerplaats voor mindervaliden nodig hebt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARKEERTIJD PARKEERTARIEF
0 - 30 min 0 €
1 uur 2,5 €
2 uur 5,0 €
3 uur 7,5 €
4 uur 11,0 €
5 uur 14,5 €
6 uur 18,0 €
7 uur 21,5 €
8 - 24 uur 25,0 €

Voor de eerste 3 uur geldt een tarief van € 2,5 per uur. Langer parkeren kan aan een tarief van € 3,5 per bijkomend uur. Als patiënt geniet je echter van een zorgtarief en betaal je daarom nooit meer dan € 5 per parkeerbeurt.

Reekspatiënten van de Nierkliniek kunnen kosteloos gebruik maken van de parking.

Om patiënten af te zetten of op te halen kan je altijd 30 minuten gratis parkeren.

Valideer je parkeerticket als je je inschrijft. Dat kan bij de onthaalpunten en aan de digitale kiosken in de zorgboulevard. Ook bij de spoeddienst, Nierkliniek, chirurgisch dagziekenhuis en brandwondencentrum kan je je ticket valideren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar is de ingang van het ziekenhuis?

Het ziekenhuis telt vier ingangen. Lees meer

 

 

Laatste update op: 10-05-2024