Bereikbaarheid ZNA Cadix

Met de tram of bus


ZNA Cadix bereikbaar met openbaar vervoer


ZNA Cadix is bijzonder goed bereikbaar met de tram en bus. Tramlijn 1 (die de Luchtbal met het Zuid verbindt) stopt aan ZNA Cadix. Aan de halte Noorderplaats stoppen ook tramlijn 24 (die het Havenhuis met Wommelgem Silsburg verbindt) en de buslijnen 600, 601, 602, 210, 620, 621, 640, 641, 642, 720, 762, 763, 764, 770, 771, 772, 775, 776.

 

 

 

 

Met de fiets of Velo


ZNA Cadix bereikbaar met fiets velo


ZNA Cadix is bijzonder goed bereikbaar met de fiets. De fietsenstalling vlak voor het ziekenhuis kan nu al gebruikt worden. In de toekomst kan ook de ondergrondse fietsenstalling gebruikt worden. Rond het ziekenhuis zijn verschillende Velostations beschikbaar:ZNA Cadix (128), Londenstraat (station 139), Cadix Oost (station 222), AP Ellermanstraat (station 164), Park Spoor Noord (station 124), Spoor Noord Skatebowl (station 136). 

 

Met de auto


ZNA Cadix beperkt bereikbaar auto


Het adres van ZNA Cadix is Kempenstraat 100, 2030 Antwerpen. Op je gps geef je best Asiadok-Westkaai in. Dan kom je aan de parking uit.

Om ZNA Cadix met de auto te bereiken, volg je de weg naast de Noorderlaanbrug. 
 

 

 

 

 

 


Wie vanop de Noorderlaan komt, moet rechts voorsorteren aan het kruispunt met de IJzerlaan. Draai dan rechtsaf en volg de weg naast de brug (zie roze pijlen op de foto). 

Wie vanop de Leien komt, moet over de Noorderlaanbrug. Aan het kruispunt met de IJzerlaan sorteer je links voor. Sla links af en volg de weg naast de brug (zie roze pijlen op de foto). Je moet dus eerst de brug over, je kan het ziekenhuis niet rechtstreeks vanop de Leien bereiken.

Wie via de Slachthuislaan/IJzerlaan komt, sorteert links voor aan het kruispunt IJzerlaan-Noorderlaan. Steek de Noorderlaan volledig over en neem de weg linksaf naast de Noorderlaanbrug (rij niet de brug van de Noorderlaan op). Volg de roze pijlen op de foto. 

 

 


Auto inrit ZNA Cadix parking

Bezoekers die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van de ondergrondse parkeergarage. Die rijd je in via de eerste toegangssleuf links.

 

 

 

 

 

 

 


ZNA Cadix parking


 Maximum inrijhoogte is 2,20 meter. Een dynamisch signalisatiebord geeft het aantal vrije parkeerplaatsen aan.

 

 

 

 

 

 

 

 


ZNA Cadix parking -2

Rij rechtdoor naar niveau -2. Ook de plaatsen voor mindervaliden bevinden zich daar. Voor deze plaatsen geldt hetzelfde tarief als voor andere parkeerplaatsen voor patiënten en bezoekers. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar is de ingang van het ziekenhuis?

Het ziekenhuis telt vier ingangen. Lees meer

 

 

Laatste update op: 04-12-2023