Voorzieningen in ZNA Cadix

 

WiFi/draadloos internet

Via het netwerk "zna-open" biedt ZNA gratis internet aan aan patiënten en bezoekers. Je hoeft je niet te registreren.

Zorgboulevard

Op de gelijkvloerse verdieping van ZNA Cadix vind je de ‘Zorgboulevard’. Je vindt er winkels met medische hulpmiddelen, zoals Hoorcentrum Aerts, Zorgbedrijf Antwerpen, Sensotec en Energy Lab. Zo kan je na je afspraak of opname in het ziekenhuis meteen verder geholpen worden.

Restaurant

Restaurant Aster vind je op verdiep +3. Je kan er diverse dranken, snacks, gebak, belegde broodjes en meer uitgebreide gerechten consumeren. Restaurant Aster wordt niet door ZNA uitgebaat.
Openingsuren:

  • maandag - vrijdag: 08:00 u. - 20:00 u. (keuken tot 19:00 u.)
  • zaterdag, zondag en feestdagen: 11:00 u. - 18:00 u. (keken tot 17:00 u.)

Aster to go

Op de Zorgboulevard vind je Aster To Go, een winkel met bakkerijproducten, ijs, vers fruit, koffie, … Aster To Go wordt niet door het ziekenhuis uitgebaat. Openingsuren:

  • maandag tot vrijdag: 8:00 u. - 20:00 u.
  • zaterdag, zondag en feestdgen: 11:00 u. - 17:00 u

Drank- en snackautomaten

Op de Zorgboulevard vind je ook automaten met frisdrank, snacks en kant-en-klare maaltijden in onze 24/7 wall. ZNA Cadix draait dag en nacht, de 24/7 wall dus ook!

Kluis

In ZNA Cadix hebben de patiëntenkamers een kluis. Daar kan je jouw waardevolle spullen veilig in achterlaten.

Parking

ZNA Cadix beschikt over een ondergrondse parking met 485 parkeerplaatsen voor patiënten en bezoekers. Lees meer over de bereikbaarheid

Roken

In het ziekenhuis geldt een algemeen rookverbod. ZNA is volledig rookvrij voor werknemers, patiënten en bezoekers. Ook aan de ingang van het ziekenhuis is roken verboden. Roken is enkel toegestaan in aparte rookzones, toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen met een beperking.

Laatste update op: 15-04-2024