Borstkliniek - Satelliet

De Borstkliniek van ZNA Jan Palfijn werkt samen met een team van verschillende borstexperten voor de diagnose, behandeling en opvolging van borstkanker.

Ons multidisciplinair artsenteam bestaat uit anatoom-pathologen, borstchirurgen, gynaecologen, radiotherapeuten, radiologen, oncologen en plastische chirurgen. Doordat dit team op geregelde tijdstippen overlegt tijdens zogenaamde MOC’s (Multidisciplinair Oncologisch Consult) en elke arts vanuit zijn specifieke achtergrond je aandoening bekijkt, krijgen we een dieper inzicht in wat voor jou de meest optimale behandeling is.

Je wordt als oncologische patiënt niet alleen door artsen gevolgd, ook een gespecialiseerde borstverpleegkundige en een psycholoog zijn op de hoogte van je toestand. Je huisarts wordt steeds uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens jouw MOC. Hij/zij krijgt nadien een uitgebreide toelichting van het behandelplan of het verloop van je behandeling.

De ZNA Borstkliniek garandeert je, vanaf het eerste contact in het ziekenhuis tot bij de nazorg van je behandeling, persoonlijke begeleiding door ervaren professionals.

Contact

Onze kwaliteit

  • Uitgebreide kennis gebaseerd op recente medische vooruitgang
  • Dynamisch team
  • 3 vrouwelijke artsen
  • Directe beschikbaarheid

Eerste raadpleging

Je arts ziet je het liefste voor de eventuele invasieve onderzoeken (punctie). Een bloeduitstorting kan het klinisch onderzoek namelijk beïnvloeden. Bovendien zal je arts ook de juiste volgorde van de onderzoeken bepalen ( NMR of MRI)

Borstverpleegkundige

Onze borstverpleegkundige staat je tijdens elke fase bij.

Meer

Laatste update op: 07-06-2022
Auteur(s): Team Borstkliniek - Satelliet