Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde (MKA)

De specialisten van de dienst Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie bij ZNA behandelen voornamelijk ziekten en afwijkingen in mond, kaak en aangezicht. Ze werken vooral na verwijzing door je eigen tandarts, orthodontist of huisarts, maar ook zonder verwijsbrief kan je bij hen terecht voor advies of behandeling.

De MKA-chirurgen voeren zowel kleine als grote correcties uit. Kleine correcties zoals: het verwijderen van (wijsheids)tanden, het behandelen van ontstoken wortelpunten en het plaatsen van tandimplantaten. Grote ingrepen kunnen onder meer kaakcorrecties, het behandelen van kaakbreuken en speekselklierchirurgie omvatten.

Contact

Afspraken Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde (MKA)

Voor afspraken en vragen  Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde (MKA) kan je ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 u. en 12:00 u. op het nummer 03/280.23.84.

Afspraken Tandheelkunde

Voor afspraken kan je ons bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00u tot 12.00u. op het nummer 03/280.31.45.

Voor annulaties of urgenties kan U ons van maandag tot donderdag tussen 08:30 u. en 17:00 u. telefonisch bereiken op het nummer 03/280.31.45.

Tandheelkunde ZNA Middelheim neemt GEEN nieuwe patiënten meer aan.

Terugbetaling tandextractie

Ben je ouder dan 18 en jonger dan 53 en moet je een doorgebroken tand laten trekken? Hou er dan rekening mee dat je ziekenfonds deze tandextractie niet zal terugbetalen. Je arts vertelt je hoeveel je behandeling zal kosten.

Laatste update op: 27-02-2024
Auteur(s): Team Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde (MKA)